Ontwerper en architect Santiago Bautista creëerde Pebble, een moderne interpretatie van de bank, vanuit zijn studio in Kopenhagen. Hij ontwierp deze collectie om mensen te inspireren de asymmetrische sofa te gebruiken op elke gewenste manier. Hij legde uit: “Als we de natuur in gaan en op een stapel rotsen zitten, vinden we altijd onze favoriete plek. Plots wordt een van de randen een stoel, een armleuning of zelfs een tafel. Geïnspireerd door dit idee wilde ik een heel open bankconcept creëren.”

Pebble wordt op bestelling gemaakt en is volledig aan te passen. Bolia maakt ze met of zonder een bijzettafel, in veel verschillende kleuren en met de armsteun aan de rechter- of linkerkant. Bovendien werkt het als een enkele bank of een multi-eenheid, met verschillende banken die naadloos naast elkaar nestelen.

Omdat deze bankcollectie eenvoudig is aan te passen aan elke ruimte, is Pebble perfect voor kantoren, winkels en natuurlijk huizen! En het biedt ook nog eens een creatieve manier om weg te komen van de typische beperkingen van meer traditionele banken.