Je hebt een hele drukke periode achter de rug. Eindelijk is die langgekoesterde wens in vervulling gegaan. De badkamer is verbouwd, je hebt een nieuwe keuken of je huis is uitgebouwd met een prachtige serre. Heerlijk dat het nu allemaal achter de rug is maar zo’n ingreep in de woning vreet behoorlijk wat energie. Het uitzoeken van de materialen, tijdenlang kamperen met een campingpitje op de logeerkamer om toch nog te kunnen koken, douchen bij de buren en blauwbekken van de kou omdat de achtergevel van je woning eruit lag. Na zo’n vermoeiende periode mag je echt wel even aan jezelf denken en heerlijk relaxen.

Een zalig wellness-uitje

Verwen jezelf en je partner met een heerlijk wellness-uitje. Boek een wellness arrangement waarbij je een aantal dagen lekker in de watten wordt gelegd. Een massage om alle vermoeide spieren weer lekker los te kneden, lekker zweten in de sauna, dobberen in een thermaal bad en een lekker tukje doen in de rustruimte of hotelkamer. Tussendoor geniet je van zalige maaltijden, heerlijke drankjes en maak je een romantische wandeling in de prachtige omgeving. Na zo’n luxe wellness-uitje is de batterij weer helemaal opgeladen en heb je echt even tijd voor elkaar gehad. Geen discussies meer over de kleur van de tegels, muurtjes die wel of niet gesloopt moeten worden en irritaties over rondslingerend gereedschap. Extra fijn is het moment dat je weer thuiskomt en de deur opent. Als je dan weer kijkt naar het eindresultaat van alle inspanningen geniet je nog even lekker verder.

Bouw rustmomenten in

Ontspannen doet ieder op zijn eigen manier. Voor de één is dat urenlang in (je nieuwe!) bad liggen met een goed boek en een heerlijk glas wijn. De ander wil zich onderdompelen in een hele andere wereld en vindt dit bij een goede film in de bioscoop. Een workshop volgen, lekker sporten of lange wandelingen maken met de hond. Hoe je het ook doet, zorg dat je weer rust in je hoofd krijgt waardoor je de verbouwingsstress los kunt laten. Pas dan kun je weer optimaal relaxen.

Vele handen maken licht werk

Heb je veel hulp gehad tijdens de verbouwing van vrienden, familie en buren? Een leuke manier om ze hiervoor te bedanken is een persoonlijk cadeau. Laat voor de gelegenheid koeltassen bedrukken met een toepasselijke tekst. Deze vul je met blikjes bier, een lekkere fles wijn en borrelhapjes. Wil je wat groter uitpakken dan laat je boodschappentassen bedrukken. Gevuld met chips, koekjes, frisdrank en allerlei ander eet-en drinkwaren is dit een ludieke manier om je dankbaarheid voor alle hulp uit te drukken.

Ontspannen in je eigen huis

Ook al is de verbouwing af, dat wil nog niet zeggen dat het werk gedaan is. Maak de serre gezellig met planten en leuke accessoires, leg mooie handdoeken in je nieuwe badkamermeubel of hang een wandrek met kookbestek in de keuken. Door een verbouwde ruimte mooi te decoreren en huiselijk te maken word je ook heel relaxed.